Industrija

Montaža i demontaža industrijski postrojenja je ujedno i početak društva Dominator d.o.o, nastalog na temelju 30-godišnjeg iskustva osnivača društva na navedenim poslovima, i suradnje s tvrtkom InterCem GmbH (danas CemServConsulting GmbH).

Društvo se specijaliziralo za izvođenje svih radova montaže, demontaže i servisiranja u cementnoj industriji, industriji vapna i proizvodnji kalcij-karbonata.

Kvalitetu i stručnost prepoznale su velike svjetske grupacije u proizvodnji cementa poput Heidelberg Zement AG, Holciman AG, Cemex-a, W&P Zement… s kojima smo uz suradnju s našim poslovnim partnerom CemServConsulting GmbH ostvarili zavidan niz poslovnih projekata u Europi i svijetu.

Brodogradnja

Društvo 2013. godine potpisuje ugovor o poslovnoj suradnji s poznatom brodograđevnom grupacijom “Fincantieri”, jednom od najvećih na svijetu na tržištu gradnje mega jahti, trgovačkih i vojnih brodova, te otvara svoje predstavništvo u Trstu (Italija) i započinje s aktivnosti u gradnje mega cruisera u brodogradilištu “Monfalcone”

Dominator d.o.o

Sjedište: Plemensko 44, 21213 Kaštel Gomilica
OIB: 71810434083
Uprava: Zvonimir Šimić
Temeljni kapital: 430 000 kn, uplaćen u cijelosti
Društvo registrirano u Trgovačkom sudu u Splitu

Kontakt - Uprava i sjedište

Kontakt - Trgovina