O nama

Tvrtka Dominator d.o.o. osnovana je 2004. godine i  nalazi se u privatnom vlasništvu čija je osnovna djelatnost montaža i demontaža industrijskih postrojenja te izvođenje radova u brodogradnji.

Društvo čini preko 80 zaposlenika. Kroz svoje poslovne jedinice u Njemačkoj i Italiji,  djelujemo na svim tržištima Europske unije.

Snaga društva očituje se u visokokvalitetnom i  dinamičanom timu ljudi sa znanjem i dugogodišnjim iskustvom. Specijalizirali smo se za izvođenje svih monterskih  radova i održavanja u industrijskim postrojenjima s naglaskom na cementnu industriju, industriju proizvodnje vapna i kalcij-karbonata.

2013. godine društvo širi svoje poslovanje na  izvođenje radova  u brodograđevnoj industriji na segment gradnje cruisera.

Tvrtka Dominator d.o.o. 2015. godine na više od 2000 m² skladišnog prostora u Kaštel Sućurcu, otvara trgovinu građevinskog materijala te tako svoje poslovanje širi na trgovinu građevinskim materijalom, čelikom i čeličnim proizvodima, drvom i drvenim proizvodima itd. Osim isporuka robe u suradnji s našim partnerima vršimo i izgradnju, montažu opreme kao i druge usluge.

Dominator d.o.o

Sjedište: Plemensko 44, 21213 Kaštel Gomilica
OIB: 71810434083
Uprava: Zvonimir Šimić
Temeljni kapital: 430 000 kn, uplaćen u cijelosti
Društvo registrirano u Trgovačkom sudu u Splitu

Kontakt - Uprava i sjedište

Kontakt - Trgovina